It is currently Sat Oct 01, 2016 6:52 am



Reply to topic  [ 23 posts ] 
 this may sound stupid but ... 
Author Message
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Seriously, I have no way to get High Speed Internet at home. I'm stuck with dial-up.
Is their any way, like cheating or something, to get on the GTS with my connection, or is that a pipe dream?


Sat Nov 03, 2007 6:39 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Mon Sep 17, 2007 5:25 am
Posts: 691
Post 
No. Sorry, you cannot get it without wireless broadband.

_________________
Image
Clickage



<Derek> is anyone here ??
<AngrySparrow> No
<Derek> im gonna leave because no one is here
*** Derek has quit (Exit: Psypoke Forever!)


Sat Nov 03, 2007 6:44 pm
Profile
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Gee, I better go annoy my parents 'til they get High Speed Internet.

Sadly yours, Shiny_Rapidash


Sat Nov 03, 2007 6:50 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Mon Sep 17, 2007 5:25 am
Posts: 691
Post 
Well, you dont have to get High Speed Broadband. I've got 1 Mb broadband(soon to be 2MB). My point is that you can have any type of brodband slow or fast(at least its better than 56K modem).

_________________
Image
Clickage



<Derek> is anyone here ??
<AngrySparrow> No
<Derek> im gonna leave because no one is here
*** Derek has quit (Exit: Psypoke Forever!)


Sat Nov 03, 2007 7:04 pm
Profile
Lite Four
Lite Four
User avatar

Joined: Sun May 29, 2005 6:21 pm
Posts: 3470
Post 
...It's funny you say that, because right now, I'm trading 30+ Pokemon to Crunchy, and he has dialup. He has a wireless adapter, and right now it's working just fine. We've only had a few errors, but other than that, his connection seems perfectly fine (he just has to turn voice chat off.)

Another member, Registeel_Rocks has dialup too. His connection is kinda shifty, but it still works.

_________________
Image


Sat Nov 03, 2007 10:40 pm
Profile WWW
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Mon Sep 17, 2007 5:25 am
Posts: 691
Post 
A adapter would reslove it but broadband is still better. Firstly, coz it's so much faster. Secondly, it is cheap. You get broadband for only £8.50 in the UK, where I live and it includes 8MB spd. The second lowest is Sky, 16 MB, it's free for Sky customers. 8MB for £5, 16MB for £10.00, now in USA dollars, it's about 20 for 16MB 10 for 8. So there's my point.

_________________
Image
Clickage



<Derek> is anyone here ??
<AngrySparrow> No
<Derek> im gonna leave because no one is here
*** Derek has quit (Exit: Psypoke Forever!)


Sun Nov 04, 2007 3:52 am
Profile
Lite Four
Lite Four
User avatar

Joined: Tue Nov 02, 2004 3:03 am
Posts: 3827
Location: Singapore
Post 
My internet's a mere 512kbps. I have an adaptor, but I haven't tried it. However, I don't think you require a really fast internet speed to get on the GTS =/

_________________
ImageImage


Sun Nov 04, 2007 4:14 am
Profile
Bug Catcher
Bug Catcher

Joined: Sun Oct 21, 2007 8:38 am
Posts: 16
Location: Sydney, Australia
Post 
You don't even need the adaptor. The fact is that not only have Nintendo set up wireless hotspots dedicated to themselves, but they also have partnerships with other wireless hotspot providers. In Australia for example, Telstra is the partner, and in other countries, there'll be other providers.

Check the relevant Nintendo Wi-Fi site for your country and you should have an idea from there as to where your nearest wireless access point is.


Sun Nov 04, 2007 5:11 am
Profile ICQ YIM
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Fri Nov 02, 2007 8:39 am
Posts: 59
Post 
I think you can just buy the adapter for your computer for it


Tue Nov 06, 2007 4:33 pm
Profile
Bug Catcher
Bug Catcher

Joined: Mon Sep 10, 2007 4:36 pm
Posts: 15
Post 
How do you connect to your computer?


Tue Nov 06, 2007 4:45 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Tue Jun 26, 2007 11:58 pm
Posts: 606
Location: California
Post 
USB.

You could also leech off of your neighbors.

Edit: Oops.
You need to buy the adapter, and then plug it into your usb port.


Tue Nov 06, 2007 9:04 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Thu Sep 06, 2007 9:41 pm
Posts: 728
Location: Atlanta, on a never ending quest to find wifi opponents...
Shiny_Rapidash wrote:
Seriously, I have no way to get High Speed Internet at home. I'm stuck with dial-up.
Is their any way, like cheating or something, to get on the GTS with my connection, or is that a pipe dream?


YAY!!!!! You get to go to Mcdonalds, like i do!!!

_________________
Think you can handle the Shady Park Gym?
1461*4103*1427
<center><img src="images/trainercards/kol40.png"></center>


Wed Nov 07, 2007 12:30 pm
Profile YIM
Dragon Tamer
Dragon Tamer
User avatar

Joined: Mon Aug 06, 2007 3:24 am
Posts: 100
Location: England
Post 
yes either go to mcdonalds or if there isn't one near you check the closest place on nintendowifi.com

_________________
Image


Thu Nov 08, 2007 2:00 pm
Profile
Pokemon Master
Pokemon Master
User avatar

Joined: Tue Jun 19, 2007 11:24 am
Posts: 1152
Location: IN THE EMOTIONLESS TRAWLING FERVOR'S OF MY INSANE MIND.
Post 
Where I live the library's have hotspots too.

_________________
ImageImage
^DarkCosmos, Poems^


Thu Nov 08, 2007 2:40 pm
Profile
Dragon Tamer
Dragon Tamer
User avatar

Joined: Fri Aug 17, 2007 6:12 am
Posts: 240
Location: COME TO MA FORUM (clicky on siggy)
Post 
are you serious? McDonalds has wifi hot spots? Wow. Probably trying to make up for their food being so bad ;P But yeah, you can still get to the GTS even with dialup. But i have road runner :D

_________________


Thu Nov 08, 2007 2:46 pm
Profile
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Post 
Thanks! I think the problem is my computer. Bad HP Pavilion Slimline! Bad! Bad!

_________________
<center><img src="images/trainercards/shiny_rapidash.png"></center>
"The moss is soaked in bile," Spottedleaf explained. "Don't get any in your mouth, or you'll have a foul taste for days. Press it onto the ticks and then wash your paws-in a stream, not with your tongue!"


Fri Nov 09, 2007 9:35 pm
Profile
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Post 
still can't get on GTS! what could the problem be? is it the router?

_________________
<center><img src="images/trainercards/shiny_rapidash.png"></center>
"The moss is soaked in bile," Spottedleaf explained. "Don't get any in your mouth, or you'll have a foul taste for days. Press it onto the ticks and then wash your paws-in a stream, not with your tongue!"


Sat Nov 10, 2007 5:04 pm
Profile
Pokemon Master
Pokemon Master
User avatar

Joined: Wed Apr 11, 2007 6:46 pm
Posts: 1241
Post 
Shiny_Rapidash wrote:
still can't get on GTS! what could the problem be? is it the router?

What error do you get? Try checking the error code with the nintendo website database.

_________________
Need homework help? Image Image

"Screw the Ivys, I'm applying to Smogon University!"


Shinies
Ruby: Spinda, Golbat, Duskull
Pearl: Purugly

Want to be an Official Unofficial Psypoke Gym Leader? Sign up today!


Sat Nov 10, 2007 5:07 pm
Profile
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Post 
when I checked their site, it tells me the problem is it is encrypted. PROBLEM IS, I'M NOT USING ANY ENCRYPTION!

_________________
<center><img src="images/trainercards/shiny_rapidash.png"></center>
"The moss is soaked in bile," Spottedleaf explained. "Don't get any in your mouth, or you'll have a foul taste for days. Press it onto the ticks and then wash your paws-in a stream, not with your tongue!"


Sat Nov 10, 2007 5:21 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Mon Sep 17, 2007 5:25 am
Posts: 691
Post 
Your router is using WPA encrytion use WEP coz the DS is compitable with only WEP Encrytion

_________________
Image
Clickage



<Derek> is anyone here ??
<AngrySparrow> No
<Derek> im gonna leave because no one is here
*** Derek has quit (Exit: Psypoke Forever!)


Sat Nov 10, 2007 5:26 pm
Profile
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Post 
I'LL TRY GETTING A DIAL-UP SPEED THINGEE, BACK IN A MINUTE!

_________________
<center><img src="images/trainercards/shiny_rapidash.png"></center>
"The moss is soaked in bile," Spottedleaf explained. "Don't get any in your mouth, or you'll have a foul taste for days. Press it onto the ticks and then wash your paws-in a stream, not with your tongue!"


Sat Nov 10, 2007 5:29 pm
Profile
Psychic Trainer
Psychic Trainer
User avatar

Joined: Sat Nov 03, 2007 5:42 pm
Posts: 65
Location: Nowhere...
Post 
nothing changed! WHY ME?

_________________
<center><img src="images/trainercards/shiny_rapidash.png"></center>
"The moss is soaked in bile," Spottedleaf explained. "Don't get any in your mouth, or you'll have a foul taste for days. Press it onto the ticks and then wash your paws-in a stream, not with your tongue!"


Sat Nov 10, 2007 6:04 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Thu Sep 21, 2006 11:22 am
Posts: 815
Post 
Because you double post instead of using the edit button >.>

_________________
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
('')_('') signature to help him gain world domination

The Jonatron wrote:
Xatu Unlickely this guy wont get powered.


Sun Nov 11, 2007 10:00 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 23 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware for PTF.