It is currently Mon Sep 01, 2014 10:24 pm



Reply to topic  [ 13 posts ] 
 HELP -- PLEASE 
Author Message
Bug Catcher
Bug Catcher

Joined: Tue Apr 17, 2007 4:36 pm
Posts: 2
After hooking up our gameboy advance SPs between Fire/Red and Leaf/Green and sucsussfully hooking up the cord it will not let us trade. It tells us to please wait and press B to cancel and nothing happens even after we wait. What is going wrong? Please help!! Thanks!!!

Katelyn and Chloe!


Tue Apr 17, 2007 4:41 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Sun Nov 26, 2006 5:42 pm
Posts: 516
Location: Ontario, Canada
Post 
I didn't know either of you cared about Pokemon enough to connect.

If you're connecting with two SPs, it should work, unless your game cord is broken. Try with other games and see if you get the same error.

_________________
Image
It's a story about a ninja who couldn't climb a wall....
BUT BECAME A BIG POP STAR.


Tue Apr 17, 2007 4:45 pm
Profile
Ace Trainer
Ace Trainer
User avatar

Joined: Wed Mar 14, 2007 6:45 pm
Posts: 382
Location: Searching for the place all the Abra teleport to. I'm going to crash their party.
Post 
Lol, I had the same problem, then realized I was using a regular game link cable, not a game boy advanced cable. Maybe that's your problem.

_________________
[img]http://i153.photobucket.com/albums/s239/Jammer92/ThousandWordSig.png[/img]


Tue Apr 17, 2007 4:52 pm
Profile WWW
Bug Catcher
Bug Catcher

Joined: Tue Apr 17, 2007 4:36 pm
Posts: 2
Post 
We are going to try again soon...
Elemental trainer is there a specific cord for SP? Becuase the cord is supposed to work for both advanced and SP... and its the only cable connection that fits!! :@ It makes us so angry!!


Tue Apr 17, 2007 5:50 pm
Profile
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger
User avatar

Joined: Sun Nov 26, 2006 5:42 pm
Posts: 516
Location: Ontario, Canada
Post 
I bet you didn't even TRY my suggestion.

Do you still have the box/package the cord came in? Try there and if all else fails go back to EB or Zellers or where ever you bought the thing. I'd recommend EB because they know what they're talking about... Usually...

_________________
Image
It's a story about a ninja who couldn't climb a wall....
BUT BECAME A BIG POP STAR.


Tue Apr 17, 2007 6:23 pm
Profile
Pokemon Master
Pokemon Master
User avatar

Joined: Wed Apr 11, 2007 6:46 pm
Posts: 1241
Post 
chloeandkatelyn wrote:
We are going to try again soon...
Elemental trainer is there a specific cord for SP? Becuase the cord is supposed to work for both advanced and SP... and its the only cable connection that fits!! :@ It makes us so angry!!


SP plays Advance games, so the cable used is the same.

_________________
Need homework help? Image Image

"Screw the Ivys, I'm applying to Smogon University!"


Shinies
Ruby: Spinda, Golbat, Duskull
Pearl: Purugly

Want to be an Official Unofficial Psypoke Gym Leader? Sign up today!


Tue Apr 17, 2007 7:21 pm
Profile
Bug Catcher
Bug Catcher

Joined: Fri Apr 06, 2007 10:21 am
Posts: 15
Post 
Is it a four player cable? If so, then make sure you're using the palyer one and two cables. Not three or four. It should have a number on them.


Wed Apr 18, 2007 5:03 pm
Profile
Dragon Tamer
Dragon Tamer
User avatar

Joined: Sun Feb 04, 2007 3:36 pm
Posts: 172
Post 
If it's the correct cord, then maybe it's the games?

Unless, like Kosmo said, it's a 4 Player Cord.

If you have other games, try what JameJame said and see if you can trade with those. If not, then I'm not really sure what else to tell you but try another cord?

_________________
<center><B>Pearl</b>: Zoey // 3222 2183 9535<br><b>Diamond</b>: Topher // 3995 3482 3248
<br><br>-->> PM me if you register me <<---


Wed Apr 18, 2007 6:12 pm
Profile
Bug Catcher
Bug Catcher

Joined: Fri Apr 06, 2007 10:21 am
Posts: 15
Post 
Yeah my cord broke too once... I was pissed because I thought it was my game, so i bought another one for 5$ at GameStop solving my problem.


Thu Apr 19, 2007 1:51 pm
Profile
Pokemon Trainer
Pokemon Trainer
User avatar

Joined: Sat May 19, 2007 5:57 am
Posts: 34
Post 
did you use a game shark on one of your games


Sat May 19, 2007 5:22 pm
Profile
Bug Catcher
Bug Catcher
User avatar

Joined: Wed May 09, 2007 4:20 am
Posts: 23
Post 
you may be using a gameboy color cord. i did this once..try going to gamestop or something to look for advance cables..

_________________
Image
There is an upcomming nintendo event for November 2007!!! click here!!


Sun May 20, 2007 6:18 am
Profile
Dragon Tamer
Dragon Tamer
User avatar

Joined: Fri Aug 26, 2005 3:24 am
Posts: 213
Location: on top of the indigo plateu
Did you make sure that one of the games is the leader and one presses join team


on the trade thing a thing comes up asking you if you want to be the leader or if you want to join team, one of the games has to select leader and the other has to select join team


also unless you have done the ruby/sathire quest on the 7 islands you cant have one cart having non kanto pokemon.

_________________
Image


Sat Jun 02, 2007 9:51 am
Profile
Dragon Tamer
Dragon Tamer
User avatar

Joined: Tue May 29, 2007 4:35 pm
Posts: 135
Location: In your sock drawer.
Post 
I find it odd that they haven't replied yet, but whatever.

And yeah. Made sure the cable isn't broken, that you aren't using ports 3 and 4, et cetera et cetera...

_________________
.O M N I^F A S C I N A T I O N +


Sat Jun 02, 2007 1:38 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 13 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware for PTF.